Nature Line

Sectionale garagepoorten in hout.

Hout geeft extra karakter aan je woning. Voor je garagepoort selecteren we enkel de beste en meest kwalitatieve materialen. Je persoonlijke adviseur begeleidt je met deskundig advies doorheen de gevarieerde mogelijkheden. De Nature Line heeft zowel poorten voor pastorijstijl als strakke woningen in het gamma.

Nature Line STC

Klassieke houten garagepoort in pastorijstijl

De garagepoorten in hout met een karaktervolle uitstraling zijn geschikt voor zowel nieuwbouw in pastorijstijl als voor renovatie. Je kan kiezen voor waterproof garant maar ook voor verschillende houtsoorten zoals afzelia, afrormosia, ceder, padouk of meranti. Je kan je sectionaalpoort laten lakken in een kleur aansluitend bij ramen en deuren of kiezen voor een kleurloze behandeling. De extra touch geef je met een plint en makelaar, en met een raampje in kruishout.

Nature Line STL

Een houten garagepoort als onderdeel van de gevelbekleding

Een moderne woning in combinatie met natuurlijke materialen, zoals hout, geven een warme uitstraling. Het is mogelijk om de bekleding op de sectionale garagepoort te laten doorlopen op de gevel, zodat de poort als het ware onzichtbaar wordt en verdwijnt. Meer nog, L-Door neemt het volledige project op zich en tekent het plan uit, plaatst poort en gevelbekleding, voordeur, ...

Download de L-Door productcatalogus

Zin om alles rustig te bekijken? In onze productcatalogus staan onze producten tot in detail beschreven.

Referenties