Particulieren

Garagepoorten in alle kleuren

De keuze van de kleur van je nieuwe sectionale garagepoort is bepalend voor de look van je woning. Neem dus zeker de nodige tijd om de juiste kleur te kiezen.

De kleur van je garagepoort past bij je schrijnwerk

Wens je de garagepoort in de kleur van je ramen en deuren? Dat kan! Vraag de kleurcode aan je leverancier en geef deze door aan je adviseur bij L-Door. Je nieuwe sectionaalpoort wordt dan gelakt in de gewenste kleur. Maar let op, hier kunnen steeds kleurverschillen optreden. Visueel is het vlak van een poort groter dan het kader van een raam wat optisch een verschil kan geven. Ook het verschil in materiaal (hout, staal, aluminium, ...), de structuur of een andere lichtinval kan een invloed hebben op de kleurperceptie.

Soorten lak voor je garagepoort

Bij de aankoop van je sectionale garagepoort heb je de keuze tussen een gladde lak en een korrellak. Bij de structuurlak wordt er een fijne korrel toegevoegd tijdens het lakproces. Daardoor is structuurlak is iets minder gevoelig voor krassen.

Speciale behandeling voor garagepoorten aan de kust

Woon je aan de kust? Sectionale garagepoorten in de kustregio zijn onderhevig aan andere externe factoren dan in het binnenland. Wind, zand en zout kunnen de laklaag aantasten. Dit kan gemakkelijk voorkomen worden door een extra beschermende vernislaag.