Voordeuren

Bij het ontwerpen van je voordeur houdt L-Door, net als bij de sectionaalpoorten, rekening met 3 belangrijke aspecten: isolatie, veiligheid en esthetiek. Voor elke bouwstijl hebben wij de perfecte voordeur. In onze drie productlijnen vind je een ruime keuze aan varianten.

Vleugeloverdekkend

Het sierpaneel wordt gemonteerd op de deurvleugel. Het profiel is volledig afgedekt en er zijn geen dichtingen zichtbaar. De deur oogt breder, biedt meer ruimte voor isolatie en is beter inbraakwerend.

Isolatie

Isoleren is een must. Daarom worden al onze voordeuren ontworpen vanuit een filosofie dat ze nu reeds beantwoorden aan de normen van 2020. Met isolatiemateriaal van de nieuwste generatie en superisolerende beglazing, behalen we zelfs met onze standaardproducten een Up-waarde van 0,9 W/m²K. Wees gerust veeleisend.

Veiligheid

De voordeur blijft één van de favoriete aanvalspunten van de inbreker. Op dit punt maakt L-Door geen compromissen. Onze voordeuren hebben een grote stootbestendigheid. Met gelaagde beglazing kan u de veiligheid van uw deur nog verhogen. Kiest u voor een vleugeloverdekkende uitvoering, dan bent u maximaal beschermd tegen inbraak.

Design

Dankzij een ruim aanbod in stijlen (Classic, Cottage en Design) en een onbeperke keuze in kleuren en materialen (poederlak of folie) vindt u steeds de deur die in uw woning past.

Download de productcatalogus voordeuren

Vraag een offerte of meer informatie