Service

Wij maken jouw poort winter- en futureproof!

Lijkt jouw poort verouderd of toe aan een opknapbeurt? Ontdek onze actie en maak ze future- en winterproof!

Een diepte reiniging bevat 3 noodzakelijke stappen

  1. Verwijderen van macroscopische vervuiling om krassen te voorkomen
    FA Clean is een veilige detergent die effectief is in het verwijderen van wateroplosbare en polaire vervuiling zoals stof, zand en andere minerale deeltjes. FA Clean veroorzaakt geen krassen bij correct gebruik.
  2. Verwijderen van organische vervuiling
    Safety clean is erg krachtig op petrochemiegebaseerde en natuurlijke niet-polaire vervuiling (harsen, teer, ...). Het is een veilige solventreiniger die op alle ondergronden gebruikt kan worden. Het nareinigen met Multifoam is nodig om de laatste resten solvent en opgeloste verontreiniging te verwijderen.
  3. Verwijderen van huidvetten
    Huidvet of Sebum is een complex van triglyceriden, wasesters en andere organische componenten. Het is verrassend moeilijk te verwijderen, wat ook de reden is waarom het zo’n uitstekende huidbescherming is. Sebum, vaak in de vorm van vingerafdrukken, is de meest voorkomende oorzaak van lijmfalen op gladde ondergronden. Multifoam is geformuleerd op het snel oplossen en verwijderen van Sebum-vlekken. Dat is duidelijk zichtbaar bij het opspuiten en opschuimen van het product. Multifoam is daarom ook een perfecte indicator voor de aan- of afwezigheid van vingerafdrukken.

Laat nu je poort opknappen voor maar €49/m²!

Geïnteresseerd? Vraag hier jouw deepclean aan.
Opgelet! Vermeld 'Deepclean' duidelijk bij vragen of opmerkingen.