Service

De lente is in het land, tijd om de garagepoort te reinigen

Het begint de kriebelen om eindelijk weer in de tuin te werken onder een stralend lentezonnetje. De sombere dagen zijn voorbij en buiten komt alles weer tot leven. Het buitenschrijnwerk krijgt weer glans. Ook de sectionale garagepoort? Ja hoor.

Een sectionale garagepoort van L-Door wordt gelakt volgens hetzelfde principe als een wagen. De lak wordt gebakken in de oven zodat deze beschermd is tegen ‘afschijnen’. Bovendien zorgt dit procedé er voor dat je garagepoort een krasvaste toplaag heeft.

Tijdens de winter krijgt de buitenzijde van je garagepoort het hard te verduren. Vorst, sneeuw, ijs en zout zorgen er voor dat je poort zwaar op de proef gesteld wordt. Maar nu het mooi weer wordt, wil je dat alles er weer netjes bijligt.

Je garagepoort kan je langs de buitenzijde reinigen op dezelfde manier als je ramen. Gebruik een zachte spons of doek in combinatie met water en een allesreiniger. Het spreekt voor zich dat je geen materialen of producten mag gebruiken die een schurend effect hebben. Welke reiniger je ook gebruikt, zorg er vooral voor dat je de juiste dosering hanteert.

L-Door heeft de allesreiniger ‘Topclean’ ontwikkeld die je garagepoort in geen tijd terug zijn oorspronkelijke uitstraling geeft. Topclean is verkrijgbaar als los product of in combinatie met een handige microvezeldoek.

Bestel Topclean op onze webshop