Puma Line

De garagepoort geïntegreerd in de gevelbekleding

Gewonnen voor iets vernieuwend? De Puma Line is veel meer dan een garagepoort, het is een totaalconcept. De sectionale garagepoort maakt integraal deel uit van de gevel en verdwijnt volledig wanneer deze gesloten is. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Puma Line STX

De garagepoort verdwijnt in hetzelfde vlak als de gevelbekleding

Een strak concept in een vlakke uitvoering, dit typeert de Puma Line STX. Je sectionale garagepoort verdwijnt in de naast- en bovenliggende gevelbekleding. Hiervoor werken we enkel samen met gerenommeerde fabrikanten zoals Trespa, Eternit, Rockpanel, ... Zo krijgt je woning een tijdloze uitstraling. We zijn steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen om de garagepoort te laten verdwijnen in de gevelbekeding. Daag ons uit!

Puma Line STL

Garagepoort in exclusieve samenwerking met RENSON

Kies je voor de Puma Line STL, dan kies je in één klap voor twee gerenommeerde Belgische fabrikanten. Je garagepoort, voordeur en eventueel rondomliggende gevelbekleding worden voorzien met aluminium lamellen van het merk RENSON. De lamellen krijgen een poedercoating. Elk project wordt met de grootste zorg afgewerkt doordat we alles in handen hebben van advies tot plaatsing.

Download de L-Door productcatalogus

Zin om alles rustig te bekijken? In onze productcatalogus staan onze producten tot in detail beschreven.

Referenties