Batibouwcondities

Tijd voor een nieuwe garagepoort? Je bent welkom om een bezoek te brengen aan onze stand op Batibouw, maar je kan ook gewoon hier je offerte op maat aanvragen. Zo vermijd je drukte, maar geniet je van dezelfde condities.

Wist je dat L-Door je een voordeur kan aanbieden die perfect past bij je nieuwe garagepoort? Dezelfde stijl, dezelfde kleur en hetzelfde gebruiksgemak.

Geniet nu van Batibouwcondities op zowel de garagepoort als de voordeur. Beslis je om deze samen aan te kopen, dan mag je rekenen op nog een extra korting.

Je Batibouwkorting op garagepoort en voordeur

  • Ontvang 750 euro korting op een geautomatiseerde sectionale garagepoort.
  • Ontvang 250 euro korting op een voordeur op maat.
  • Bestel je garagepoort en voordeur samen en ontvang 1.100 euro korting.

Kom langs in onze toonzaal

Onze toonzaal is elke zaterdag open van 10u00 tot 16u00.
Tijdens weekdagen zijn we open van 8u30 tot 12u30 en van 13u15 tot 17u00.

Vraag je offerte en geniet van Batibouwcondities

Contactgegevens

Afmetingen garagepoort

Afmetingen voordeur

*Voorwaarden garagepoort:
Actie enkel geldig voor eindgebruikers bij aankoop van een nieuwe geautomatiseerde sectionale L-Door garagepoort voor particulier gebruik uit het gamma Section Line, aangekocht in onze toonzaal van 21 februari tot en met 31 maart 2019. Eénmalige korting bij aankoop. Niet cumuleerbaar met eerder toegestane kortingen. Niet inwisselbaar in valuta of enig ander voordeel. Vraag naar uw korting op Nature Line en Puma Line.

*Voorwaarden voordeur:
Actie enkel geldig voor eindgebruikers bij aankoop van een nieuwe L-Door voordeur voor particulier gebruik, aangekocht in onze toonzaal van 21 februari tot en met 31 maart 2019. Eénmalige korting bij aankoop. Niet cumuleerbaar met eerder toegestane kortingen. Niet inwisselbaar in valuta of enig ander voordeel. Combinatiekorting enkel geldig als ook aan voorwaarden korting sectionaalpoort is voldaan.