Wij zijn volop bezig aan de ontwikkeling van onze nieuwe website: www.l-doornassau.be

L-door Nassau

Exceeding Expectations since 2021

Beste klant, leverancier, partner,

Met trots kondigen wij u de fusie tussen L-door Industrial en Nassau Door Belgium aan. Twee gevestigde en gerenommeerde bedrijven die hun krachten bundelen vanaf 1 januari. Samen maken wij voortaan deel uit van de L-door Nassau Group, met haar maatschappelijke zetel gevestigd op de vertrouwde Denderstraat 29 te Liedekerke.

Met deze fusie zullen niet alleen onze bedrijven zich verenigen, maar ook onze sterktes, onze kennis en bovenal, onze ervaring inzake sectionele (garage)poorten en industriële toepassingen. Op die manier streven wij ernaar - als één, verenigde en ambitieuze organisatie - erkend te worden als de hoogste kwaliteit, honderd percent betrouwbaar en vooruitstrevend met een excellente persoonlijke service. Wij zijn ervan overtuigd dat we dankzij deze samenwerking, u als stakeholder, nóg beter van dienst kunnen zijn en kijken er naar uit onze samenwerking naar een hoger niveau te tillen!

​Missie

Gepassioneerd door innovatie en constante productverbetering, focussen wij op de productie, verkoop, installatie en service van sectionaalpoorten, high-speed doors en totale laad- en losoplossingen. Onze medewerkers streven dagelijks naar duurzaam design, maatwerk van de hoogste kwaliteit en een excellente, persoonlijke service.

Met onze nieuwe organisatie en samen meer dan 70 jaar ervaring, tillen wij 'Wees gerust veeleisend' naar een hoger niveau. Wij beloven u, Exceeding Expectations.

Visie

Een onderscheidende marktpositie verwerven en behouden door een rendabele groei in productie, verkoop, installatie en service van op maat gemaakte sectionaalpoorten en industriële toepassingen.

Wij ambiëren een breed gamma industriële oplossingen aan te bieden, dat door de consument herkend én erkend wordt als topkwaliteit, betrouwbaar en creatief vooruitstrevend.


Een nieuwe organisatie, een nieuwe identiteit.

Het nieuwe logo is een dynamische mix bestaande uit een ideaal compromis tussen het oude logo van L-door en het oude logo van Nassau Door.

Een clean en tijdloos lettertype representeert design, stijl & innovatie en kenmerkt de nieuwe samenwerking. L-door Nassau ambieert immers niet enkel bestaande trends te volgen, maar met haar strategische visie en pioniersmentaliteit te blijven innoveren en creatief vooruitstrevend te zijn.

De nieuwe kleur, een medium donkere tint van cyaan, komt voort uit de kleuren blauw en groen. Een symbolische knipoog naar onze bedrijfswaarden.

Blauw wordt gezien als de kleur van vertrouwen, duidelijke communicatie en betrouwbaarheid, maar weerspiegelt ook integriteit en oprechtheid. Groen krijgt dan weer associaties als bereid zijn samen te werken, creatief denken en wordt gezien als de kleur van harmonie, evenwicht, vernieuwing, vertrouwen, veiligheid en voorspoed.

Een perfecte match dat onze toekomst als één harmonieuze en dynamische organisatie etaleert.

Nog wat praktische info

Naast een nieuwe naam en nog meer kennis zal er nauwelijks iets veranderen. Hieronder een korte samenvatting van de essentie.

Samen maken we vanaf deze dag deel uit van de L-door Nassau Groep met ons kantoor op de Denderstraat 29, BE-1770 Liedekerke als maatschappelijke zetel.

Het enige geldige BTW-nummer zal het vroegere nummer van L-door Industrial zijn, namelijk BE 0878.712.805. Wat eventuele betalingen betreft, delen wij u graag mee dat er geen onmiddellijke wijzigingen zullen zijn, zodat de betalingen op dezelfde bankrekeningen kunnen worden uitgevoerd.

Voor meer informatie of vragen over deze veelbelovende fusie kunt u nog steeds terecht bij uw vertrouwde contactpersoon.

Al onze collega's blijven beschikbaar via hun vroegere contactgegevens en helpen u graag verder met al uw vragen. Aarzel niet om ons te bellen of te mailen:

    • info@ldoornassau.be
    • +32 (0)53 64 44 00 (L-door)
    • +32 (0)55 30 70 00 (Nassau)